Φ.Ο.Λ. - ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ"


ΕΚΔΗΛΩΣΕIΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ

 

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015 - Πασχαλινό γλέντι

Το νέο Δ.Σ. του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Λόγγου "Ο ΒΥΡΩΝ" κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του Ομίλου μας στο Πασχαλινό γλέντι που έγινε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. στην πλατεία του Λόγγου.

Ο Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κύριος Ιερόθεος Μουρίκης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, τον Δήμαρχο κύριο Αθανάσιο Παναγόπουλο, τον Σύμβολο κύριο Δημήτριο Καλαμίδα, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, κύριο Δημήτριο Μητρόπουλο, καθώς και τους φίλους του συλλόγου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτό το πασχαλινό ξεφάντωμα.

Η ημέρα ήταν ηλιόλουστη και το κέφι όλων ήταν στο αποκορύφωμα. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Οι υπεύθυνοι του Δ.Σ. καθώς και μέλη του συλλόγου μας, διέθεσαν το χρόνο τους και έβαψαν κόκκινα αυγά που μοίρασαν μαζί με κουλούρια, από το αρτοποιείο του κυρίου Κωνσταντίνου Ντούρου.

....

Στο τέλος έγινε και η πλούσια λαχειοφόρος με 65 δώρα, προσφορά των καταστημάτων αλλά και πολλών συγχωριανών μας.

Για τα έξοδα της ορχήστρα εκτός απο το σύλλογο είχαμε και ως χορηγούς τον κύριο Διονύση Κουτελά που έχει το καφέ "Πλάτανος" και τον κύριο Σωτήρη Μπουλούμπαση, που έχει το Εστιατόριο "Η αυλή της κυράς-Μαρίας" στην πλατεία του Λόγγου. Για αυτήν την προσφορά τους, τους ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να υπάρχει πάντα ανάμεσά μας, αυτό το καλό πνεύμα συνεργασίας.

 


<- πίσω