Φ.Ο.Λ. - ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ"


ΕΚΔΗΛΩΣΕIΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Γιορτή Σαρδέλας - Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015 και ώρα 9.00 μ.μ.

 

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2015 το Δ.Σ. του Φ.Ο.Λ. οργάνωσε την παραδοσιακή

Γιορτή Σαρδέλας


και προσκάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ" στις 9.00 μ.μ. στην πλατεία Λόγγου με ζωντανή μουσική και δωρεάν ψητή σαρδέλα.

Το 2008 ο Φιλοπροοδευτικός Όμιλος ξεκίνησε τη γιορτή της σαρδέλας, όπου ψήνονται σαρδέλες στα κάρβουνα και προσφέρονται στους συγχωριανούς και φίλους του Λόγγου με συνοδεία μουσικής.

Ο πρόεδρος του Φ.Ο.Λ., κύριος Ιερόθεος Μουρίκης, καλωσόρισε τους προσκαλεσμένους εκ μέρος του Δ.Σ. και των μελών τοθ Φ.Ο.Λ. και ευχαρίστησε τον κύριο Παντελή Καλούδη από την Πάτρα για την ευγενική προσφορά της «ψαριάς».

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Για τα έξοδα της γιορτής είχαμε υποστήριξη φέτος δυστυχώς μόνο από το εστιατόριο "ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ" στην πλατεία του Λόγγου. Για αυτήν την προσφορά ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να υπάρχει πάντα ανάμεσά μας, αυτό το καλό πνεύμα συνεργασίας.

  

    

"Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή
     σαρδέλας στο Λόγγο"

      γράφει Η PROTIONLINE στις 06/08/2015:

"Μια ευκαιρία για να διασκεδάσουν και να ανταμώσουν είχαν οι κάτοικοι του Λόγγου που παρευρέθηκαν στην γιορτή σαρδέλας που διοργάνωσε ο Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου “Βύρων”, το βράδυ της Τετάρτης. Η πλατεία του χωριού, γέμισε από νωρίς με ψησταριές και άρωμα …σαρδέλας για τους κατοίκους του Λόγγου και όχι μόνο. Τα παρακείμενα καταστήματα στην πλατεία του Λόγγου είχαν διαμορφώσει το χώρο γύρω από την πλατεία ανάλογα και όλα ήταν έτοιμα για το γλέντι στην ετήσια γιορτή σαρδέλας. Εκτός από άφθονη σαρδέλα, η γιορτή περιελάμβανε και ζωντανή μουσική, από τους Μποέμιδες. Μια βραδιά με ελληνική μουσική, κέφι, τη φιλοξενία του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Λόγγου “Βύρων” την οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή."
  

 


<- πίσω