Φ.Ο.Λ. - ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ"


ΕΚΔΗΛΩΣΕIΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 - 9.30 μ.μ. -

 

Το Δ.Σ. του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ" προσκάλεσε στη

    Μουσική βραδιά
    ορχήστρας ακορντεόν


την Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Λόγγου.

20 παιδιά του συλλόγου VivaMusica Βερολίνου (www.vivamusica.berlin) παρουσίασαν υπό την διεύθυνση της μουσικοπαιδαγωγού Κυρίας Βίβιεν Μούλλερ ένα διεθνές πρόγραμμα και ελληνικά τραγούδια.

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος VivaMusica εκπαιδεύει μεταξύ άλλων παιδιά στα δημοτικά σχολεία με σκοπό να τους φέρει κοντά στη μουσική. Εκτός από τις ορχήστρες ακορντεόν ο σύλλογος παραδίδει και μαθήματα πιάνου, ντραμς κα κιθάρας.

Η ορχήστρα εφήβων κέρδισε στο 11th World Music Festival 2013 στο Ίνσμπρουκ το πρώτο βραβείο και το 2017 στην Ιρλανδία την πρώτη θέση.

    

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ   

    0 ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ
    αφιερώνει αυτήν την μουσική βραδιά σε όλα
    τα παιδιά και ιδιαίτερα στα παιδιά του
    ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

  www.hamogelo.gr
Μετα την θερμή ομιλία έναρξης του προέδρου του συλλόγου μας, ο κύριος Λεωνίδας Σφήκας απευθύνθηκε στους μουσικούς στα Γερμανικά:

"Ο πρόεδρος του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ", κύριος Ιερόθεος Μουρίκης, ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου αλλά και οι κάτοκοι του χωριού Λόγγος με χαρά σας υποδέχονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του ομίλου μας και σας ευχαριστούν πολύ. Πιστεύουμε ότι η μουσική πάντα ενώνει τους λαούς και είμαστε σίγουροι ότι με την ορχήστρα ακορντεόν σας θα περάσουμε μαζί μια αξέχαστη βραδιά.

Ευχαριστούμε τον κύριο Αντρέα Ντρέκη για τη βοήθειά του και επίσης την πρόεδρο του συλλόγου VivaMusica, κυρία Marion Mühlhoff"

Η κυρία Marion Mühlhoff μιλώντας μας ελληνικά, μας οδήγησε στα μονοπάτια της μουσικής, εξηγώντας μας μοναδικά την ιστορία κάθε τραγουδιού. Ήταν πραγματικά για όλους μια αξέχαστη βραδιά.

    

Δείτε φωτογραφίες:

 


<- πίσω