Φ.Ο.Λ. - ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ"


ΕΚΔΗΛΩΣΕIΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 9.30 μ.μ.

Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ" οργάνωσε σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. μια κινηματογραφική προβολή της ταινίας

"A trip to Italy"

την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Θερινό κινηματογράφο του Πολιτιστικού Κέντρου Λόγγου.

Η εκδήλωση ήταν σε πρόγραμμα leader, συχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ένα κινηματογραφικό οδοιπορικό στη γειτονική Ιταλία και μαζί και ένα ταξίδι στη γαστρονομία, στους οίνους και στις ομορφιές της Μεσογείου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λόγω της πανδημίας Κορονοϊού η πληρότητα των θέσεων ήταν περιορισμένη. Τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας. Προσέλευση και παρακολούθηση με υποχρεωτική της χρήση μάσκας.

    

Το "The Trip to Italy" είναι μια βρετανική κωμωδία του 2014 που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Μάικλ Γουίντερμποτομ (Michael Winterbottom). Είναι η συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του Γουίντερμποτομ "The Trip", και ομοίως πρωταγωνιστούν οι Στιβ Κογκάν (Steve Coogan) και Ρομπ Μπρίντον (Rob Brydon) ως φανταστικές εκδόσεις του εαυτού τους. Η ταινία είχε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 2014 Sundance Film Festival στις 20 Ιανουαρίου 2014. Μετά την πρεμιέρα, μια δεύτερη τηλεοπτική σειρά, με τίτλο "The Trip to Italy", μεταδόθηκε στο BBC Two.

Ο Ρομπ ανέθεσε σε εφημερίδα να κάνει ένα οδικό ταξίδι στην Ιταλία από το Πιεμόντε στο Κάπρι, ακολουθώντας εν μέρει τα βήματα των μεγάλων Ρομαντικών ποιητών. Ο Στιβ τον ενώνει και καθώς ταξιδεύουν στην όμορφη ιταλική ύπαιθρο, μιλούν για τη ζωή, την αγάπη και τη σταδιοδρομία τους.

Video in mehreren Browser anzeigen

 

 


<- πίσω