Φ.Ο.Λ. - ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ"


ΕΚΔΗΛΩΣΕIΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 9.30 μ.μ.

Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ" διοργάνωσε σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. και την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου μια κινηματογραφική προβολή της ταινίας

«Ιστορίες του Καλοκαιριού»

την Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Θερινό κινηματογράφο του Πολιτιστικού Κέντρου Λόγγου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγείας. Υποχρεωτική χρήση μάσκας.

    

 

         Το Θαίπος-Φιλμ-Φέστιβαλ συνεχίζει το ταξίδι του και κάνει μια στάση εκεί από όπου ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017.

Στο πάντα φιλόξενο κινηματοθέατρο του Λόγγου και σε συνεργασία με τον Φιλοπροοδευτικό Όμιλο Λόγγου "Ο Βύρων" και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 21:30, θα προβληθεί η γαλλική ταινία «Ιστορίες του Καλοκαιριού».

Ένας ντροπαλός απόφοιτος, πριν ξεκινήσει στην πρώτη του δουλειά, πάει διακοπές στο Ντινάρ, ελπίζοντας ότι η φίλη του θα τον ακολουθήσει. Εκεί θα γνωρίσει μια κοπέλα που δουλεύει στην πόλη κι αυτή θα τον γνωρίσει σε ακόμα μια κοπέλα. Έτσι ο ήσυχος, ντροπαλός νεαρός θα αρχίσει να ανακαλύπτει ένα καινούριο γι’ αυτόν έδαφος.

Οι «Ιστορίες του καλοκαιριού» είναι ένας ανάλαφρος ύμνος στη νεότητα, τις αντιφάσεις και τις αβεβαιότητές της. Αν και βρισκόμενος στη έβδομη δεκαετία της ζωής του, όταν γύρισε την ταινία, ο Rohmer εμφανίζει μια αναπάντεχη κατανόηση της ψυχολογίας και της συμπεριφοράς των νέων.

Video in mehreren Browser anzeigen

«Ιστορίες του Καλοκαιριού» (Conte d'été)

Παραγωγή: Γαλλία, 1996
Σκηνοθεσία: 'Ερικ Ρομέρ
Ηθοποιοί: Μελβίλ Πουπό, Αμαντά Λανγκλέ, Γκουενέλ Σιμόν, Ορέλια Νολέν

Ο Πρόεδρος του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ", κύριος Ιερόθεος Μουρίκης, καλωσόρισε τους θεατές σε αυτήν την κινηματογραφική προβολή.

    


<- πίσω