Φ.Ο.Λ. - ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ"


ΕΚΔΗΛΩΣΕIΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021 - 9.00 μ.μ.

Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ" διοργάνωσε σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. και την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου μια κινηματογραφική προβολή της ταινίας

«Στάσου Πλάι Μου»

την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ. στο Θερινό κινηματογράφο του Πολιτιστικού Κέντρου Λόγγου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγείας. Υποχρεωτική χρήση μάσκας.

    

Άλλο ένα όμορφο ταξίδι για το Θairος Film Festival φτάνει στο τέλος του με μια υπέροχη ταινία! Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο πάντα φιλόξενο κινηματοθέατρο του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ" κλείνουμε το φετινό μας θερινό κινηματογραφικό ταξίδι! με το "Στάσου Πλάι Μου".

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια τους: στο πρόγραμμα «FAME ROAD» που υλοποιείται από το δήμο Αιγιαλείας, στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας.

Ανανεώνουμε το θερινό ραντεβού μας σε ένα χρόνο!

 

         Το "Στάσου Πλάι Μου" (αγγλικά: Stand by Me) είναι αμερικανική δραματική περιπέτεια παραγωγής 1986 σε σκηνοθεσία Ρομπ Ράινερ. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα The Body του Στίβεν Κινγκ και ο τίτλος προέρχεται από το ομώνυμο τραγούδι του Μπεν Ε. Κινγκ, που ακούγεται στους τίτλους τέλους. Πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Γουίτον, Ρίβερ Φίνιξ, Κόρεϊ Φέλντμαν και Τζέρι Ο' Κόνελ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Γκόρντι, ενός συγγραφέα που θυμάται τα παλιά χρόνια της εφηβείας του όταν μαζί με τρεις φίλους του ξεκίνησαν να βρουν το πτώμα ενός εξαφανισμένου αγοριού που θεωρούνταν νεκρό.

Το "Στάσου Πλάι Μου" προβλήθηκε στους κινηματογράφους στις 8 Αυγούστου του 1986 σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών και ευρέως στις 22 Αυγούστου του ίδιου έτους. Έλαβε εξαιρετικές κριτικές και απέσπασε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Video in mehreren Browser anzeigen

"Στάσου Πλάι Μου"


<- πίσω