Φ.Ο.Λ. - ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ"


ΕΚΔΗΛΩΣΕIΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΟΓΓΟΥ

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ - 6 Μαΐου 2023

Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ "Ο ΒΥΡΩΝ" διοργάνωσε σε συνεργασία με το γραφείο MATTHEOS-TOURS - Αίγιο μια μονοήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ στην

Παύλιανη - Αγόριανη - Γαλαξίδι

το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023.

Αναχώρηση από Λόγγο 7.00 π.μ.

    

Κόστος συμμετοχής: 25 €/άτομο

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
   Κυρία Μανωλοπούλου Δέσποινα, Τηλ. 6984 14 2411
   Κυρία Πρίνου-Τσαμτσούρη Δήμητρα, Τηλ. 6976 61 6337

 

Πρόγραμμα εκδρομής 6 Μαΐου 2023

ΠΑΥΛΙΑΝΗ - ΑΓΟΡΙΑΝΙ (Επτάλοφος) - ΓΑΛΑΞΙΔΙ

 

Συγκέντρωση των εκδρομέων στο πηγάδι στο Λόγγο στις 07.00 π.μ. και αναχώρηση μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου για Ιτέα όπου κάναμε μια σύντομη στάση για καφέ.

 

 

Συνεχίσαμε για την Παύλιανη Φθιώτιδας, ένα χωριό χτισμένο στις πλαγιές της Οίτης σε υψόμετρο 1050μ. Ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του χωριού είναι το φυσικό πάρκο αναψυχής στις πηγές του Ασωπού. Εκεί λοιπόν είδαμε αιώρες, ξυλοκρέβατα, φωλιές και τελεφερίκ πάνω από το ποτάμι, μουσικές γέφυρες, μυστικά μονοπάτια με ευφάνταστες πινακίδες , μοναδικές εμπειρίες για μεγάλους και παιδιά. Το χωριό της Άνω Παύλιανης έχει πραγματικά καλλιτεχνικές ανησυχίες καθώς συναντήσαμε πολλές ζωγραφιές και σκίτσα που δίνουν ζωή και νόημα στους τοίχους ακόμα και στους κάδους σκουπιδιών του χωριού.

 

Πάρκο αναψυχής στις πηγές του Ασωπού

Δείτε και ένα μικρό βίντεο ...

Video in mehreren Browser anzeigen

 

ΠΑΥΛΙΑΝΗ                                            διαβάστε περισσότερα ...


 

Αργά το μεσημέρι πήραμε το δρόμο για την Αγόριανη, ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας. Εκεί είχαμε χρόνο για γεύμα αλλά και για μια βόλτα στο σήμα κατατεθέν του χωριού τον καταρράκτη της Αγόριανης.

 

ΑΓΟΡΙΑΝΗ                                             διαβάστε περισσότερα ...


 

Το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής με στάση στο αρχοντικό Γαλαξίδι. Στην πόλη με τη σπουδαία ναυτική ιστορία απολαύσαμε έναν απογευματινό καφέ και μετά τη βόλτα μας στο πανέμορφο λιμάνι και στα γραφικά καλντερίμια αναχωρήσαμε για το Λόγγο.

 

ΓΑΛΑΞΙΔΙ                                              διαβάστε περισσότερα ...


 


<- πίσω